fbpx

Nye stærke samarbejdspartnere

Noget af det bedste man kan opleve som ny spiller er, hvis rutinerede holdkammerater hjælper en med at blive en del af det nye miljø. For en rutineret holdkammerat kender af gode grunde gamet bedre, og kan dele ud af sin viden og introducere en for andre spillere. 

Heldigvis findes der i streetfodboldmiljøet mange af den type rutinerede holdkammerater, som tager imod en med åbne arme, og hjælper en med at blive en del af miljøet.

Det var ellers med en vis portion nervøsitet, da vi indledningsvis begyndte at kontakte de etablerede kræfter omkring streetfodboldscenen. For ville de overhovedet kunne se ideen med Versus? Og i så fald, ville de være interesserede i, at dele scenen med os? 

Alle disse tvivlsspørgsmål blev hurtigt gjort til skamme. For vi har ikke mødt andet en interesse og velvillighed fra de eksisterende spillere, og de har hver især bidraget med viden og ideer, der har været instrumentale for os. 

De organisationer vi specielt samarbejder med er: DGI Street, Game og Street Society.  

Vores samarbejde handler kort sagt om at udvikle og udbrede streetfodbolden i Danmark. Noget de tre organisationer allerede arbejder indædt på at gøre ved at skabe sublime rammer og arrangere fede events, for alle os, som godt kan lide spillet på gaden.

Vi håber, at vi kan bidrage til samarbejdet ved at skabe en platform på tværs af organisationerne, så vi får en fælles platform, hvor vi alle kan samarbejde om den samme mission om at udbrede og udvikle streetfodbolden i Danmark. Det er et arbejde, som først lige er begyndt for os, men med jer brugere og organisationerne i rykken håber vi, at kunne komme forbi den svære begyndelse. 

Her afslutningsvis vil vil lige slå et slag, for GAME, Street Society og DGI. Tjek dem ud – de laver en masse gode ting!