fbpx

Nye stærke samarbejdspartnere

Noget af det bedste man kan opleve som ny spiller er rutinerede holdkammerater, der hjælper en med at blive en del af det nye miljø. For rutinerede holdkammerater kender gamet bedre, og kan dele ud af sin viden og introducere en for andre spillere. 

Heldigvis findes der i streetfodboldmiljøet mange af den type holdkammerater, som har taget imod os med åbne arme, og hjulpet os med at blive en del af streetfodbold-miljøet.

Vi har ikke mødt andet en interesse og velvillighed fra de eksisterende spillere, og de har hver især bidraget med viden og ideer, der har været instrumentale for os. 

De organisationer vi specielt samarbejder med er: DGI Street, Game og Street Society.  

Vores samarbejde handler om at udvikle og udbrede streetfodbolden i Danmark. Noget de tre organisationer allerede arbejder indædt på at gøre ved at skabe sublime rammer og arrangere fede events for alle, som godt kan lide spillet på gaden.

Vi håber, at vi kan bidrage til samarbejdet ved at skabe en platform på tværs af organisationerne, så vi får en fælles platform, hvor vi alle kan samarbejde om den samme mission om at udbrede og udvikle streetfodbolden i Danmark. 

Her afslutningsvis vil vil lige slå et slag, for GAME, Street Society og DGI. Tjek dem ud – de laver en masse gode ting!