fbpx

peptalken

Øjnene på bolden

Versus er drevet af en ubetinget kærlighed til spillet, men også af et brændende ønske om at udvikle måden vi arrangerer det på.

Der er nemlig ikke noget bedre end en jævnbyrdig fire-mod-fire streetfodboldkamp, hvor teknik, intensitet og flotte mål er i højsædet. Alligevel er der for mange langt mellem de kampe.

Derfor arbejder vi på at udvikle et mere livligt og kompetitivt streetfodboldmiljø i Danmark. Vores ambition er at gøre det nemmere at arrangere streetfodbold og sjovere at spille.

Til forskel fra vores konkurrenter har vi udelukkende øjnene rettet på streetfodbold, og kun streetfodbold.

Mere end en app

Vores målsætning er, at være mere end en app – vi vil være et fællesskab bestående af streetfodboldspillere på alle niveauer.

Langt de fleste streetfodboldspillere i Danmark organiserer sig på nuværende tidspunkt gennem lukkede Facebook-grupper. Det vil vi gerne lave om på.

Vi vil matche folk i forhold til niveau og alder. Det, tror vi på, kan være med til at skabe en mere interessant streetfodboldscene, hvor det bliver nemmere at finde nogen at spille med, og hvor dem man spiller med – og imod – er omtrent på samme niveau som en selv.

Derudover indeholder Versus også en holdfunktion, hvor brugere kan oprette et hold og på den måde udfordre andre hold i samme by, på samme niveau.  Alt dette sker på byens bedste baner, som udføreligt er beskrevet i vores bane-overblik.

 

Teknikken  

Versus mener, at dette finurlige spil fortjener sin helt egen platform, hvor personer med hang til tunneller og andre tekniske spidsfindigheder blandt andet kan:

  • Finde byens bedste baner
  • Oprette kampe baseret på niveau og alder
  • Lave et hold og acceptere/udfordre andre hold baseret på niveau og alder